Onderhoud

Onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan trucks, trailers, aanhangwagens en bestelwagens. Tevens kunnen we ook onderhoud uitvoeren aan laadkleppen en autolaadkranen.

APK voor alle voertuigen kunnen wij voor u verzorgen en/of uitvoeren.

 

Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is het opstellen van een onderhoudsportefeuille.

 

Op deze manier weet u altijd wanneer uw voertuig voor onderhoud in aanmerking komt. Zo voorkomt u onnodig stilstand van uw wagenpark. 

 

 

Diagnose

De voertuigen van vandaag zijn uitgerust met gecompliceerde systemen, netwerken en elektronische structuren.

Hierdoor is het lokaliseren van storingen zonder speciale apparatuur niet meer mogelijk; zelfs het vervangen van bepaalde componenten is onmogelijk geworden zonder de juiste apparatuur.

Voertuig Diagnose Testers zijn essentieel voor het oplossen van het kleinste probleem tot grote reparaties van het voertuig.

Binnen ons bedrijf beschikken wij over moderne computers die up to date worden gehouden, waardoor we meegaan in de ontwikkeling tot aan vandaag de dag.

Met een Multi brand diagnose tester kunnen wij een range van merken en modellen bedienen.

 

Het uitlezen van bijna alle voertuigen is mogelijk van bestelwagen tot truck en van oplegger tot aanhangwagen. Het calibreren en inlezen van bepaalde onderdelen is bij ons ook mogelijk zodat een bedrijf geen dure apparatuur hoeft aan te schaffen.

 

 

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel 06-51 09 20 78

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.